Referenties

Wij hebben maar één doel: maximaal resultaat behalen, oftewel tevreden klanten. Zijn die klanten inderdaad altijd tevreden? Overtuig jezelf en lees onze Referenties.

Inderdaad echt ideaal

Hoe fijn dat ik nu niet meer met allemaal verschillende boekjes in mijn tas rondloop? Ik heb nu echt alles in 1; van agenda tot bullet journal, van notes en to do lijsten tot aan adressen. Er is echt aan alles gedacht! Ik ben er echt heel blij mee. Daarnaast vind ik de lay out (qua kleuren en gebruikte lettertypes) echt helemaal te gek. Voor mij niets anders meer 🙂

Saar Sigterman Spaarndam 14 november 2018

Perfecte inhoud

Op zoek naar een complete planner van goede kwaliteit en met veelzijdige inhoud? Zoek niet langer, bestel de Bloem Organizer! Dagelijks dankbaar dat ik deze organizer heb aangeschaft. Voor mij de ideale maat en de perfecte inhoud.

Mireille Piepenbrink Heerhugowaard 15 november 2018

Naar eigen smaak invullen en aanvullen

Ik vind het een mooie vulling en past dan verder ook helemaal bij mij. Geen "poespas" maar neutraal zodat je het echt verder naar je eigen smaak kunt invullen. Het wordt bij mij dan ook een soort van persoonlijk boek, door hoe je hem hebt ingedeeld. Ik merk dat ik dat nog het allerleukst vind, een heel uitgebreid dagboek idee krijg ik ervan. De inserts ik echt top vind zijn "You" en "Diverse", omdat het er 2 zijn die je ook een kijkje geven in hoe je bent en wat je doet en leuk vindt.

Inge Drijver Dordrecht 19 november 2018

Fijn, al die losse inserts

Ik vind de Bloem Organizer mooi en overzichtelijk. Ik heb zelf wat losse sets besteld, zodat ik in één organizer een overzicht kan maken van mijn belangrijke dingen. Het sprak mij aan dat er veel verschillende inserts zijn, die ook los bestelbaar zijn.

Marleen Pot Enschede 21 november 2018

Meer rust en structuur door de organizer

Dankzij de Bloem Organizer heb ik veel meer rust en structuur binnen mijn gezin. Geeft veel voldoening en ontspanning ondanks mijn burn-out. Het draagt zeker bij mijn herstel! Ik vind de mooie letters en kleursamenstelling erg mooi.

Anoniem Etten-Leur 21 november 2018

Overzicht en inzicht. Papier ook lekker dik!

Ik heb op de Paper Passion beurs gezellig met Chantal van Bloem Organizer gesproken en mede dankzij haar deskundigheid en enthousiasme de Bloem Organizer-vulling aangeschaft. Wat een geweldig product. De verschillende tabbladen en topics zijn zowel praktisch als leuk. Ze geven je overzicht en brengen je op punten waar je zelf misschien niet direct aan zou denken. Onder andere hierdoor geven ze meer inzicht in je eigen wensen. Dit maakt de vulling meteen ook persoonlijker. Verder is het papier lekker dik waardoor je er met veel pennen op kunt schrijven zonder dat het doordrukt of doorschijnt. Ook super leuk is de rand die vrijgelaten is voor washi tape; ideaal!

Joke Wijn Roermond 22 november 2018

Prachtige Washi Tape en Bullet Journal papier

Bloem Organizer stak er bij de PaperPassion beurs met kop en schouders bovenuit! Wat een super mooie spulletjes!!!! Ik viel voor een blok voor de prachtige washi tape, die ook nog een super fijn is. Je hebt wel eens dat je iets aan een pagina toevoegt en denkt nee dit is het niet. Sommige wahi tape is zo stevig dat je gelijk je papier kapot trekt en denkt laat maar ik hou het wel zo!!! Deze niet, ik heb meerder malen het los gehaald en terug kunnen leggen zonder een enkel probleem!

Verder heb ik het prachtige Bullet Journal papier gekocht. Deze heeft een prachtige lichte stip en een klein lief roze randje, thuis heb ik de oude vertrouwde pennen test gedaan om te kijken hoe goed het papier houd met verschillende pennen en markers. Nu schrijf ik persoon heel graag met een vulpen, deze voldeed de test! Verder heb ik gewerkt met Micron pennen en markers. De micron pennen deden het heel goed, de markers de dikke streep minder maar goed dat is te verwachten maar een dun streepje ging ook prima. De tombow had er wat meer moeite mee maar mogelijk is dat ook iets wat aan mij ligt omdat ik nog niet zo vertrouwd ben met deze marker. Super dat er gewoon geen goosting is! Ik ben een vreselijke perfectionist en goosting vind ik dus persoonlijk vreselijk. Ik weet dat er genoeg dames zijn die het zijn charme heeft hebben.

Saskia Schoon Voorburg 22 november 2018

Aanrader!

Al enige tijd was ik op zoek naar een manier om agenda, aantekeningen (zakelijk en privé) en to do listjes samen te voegen in 1 ‘ding’. Dat is de Bloem Organizer geworden ?.

Met het mooie tape zie ik in 1 oogopslag werk of privé. De To Do pagina’s zijn ideaal en ook de aantekeningen gebruik ik veelvuldig. Bij klanten, of om m’n ideeën uit te werken.

De vulpentest heeft ‘ie vlekkeloos doorstaan. En het invullen/versieren van de pagina’s ervaar ik als rustgevend en leuk.

Een aanrader!!

Anoniem, Noordwijk 23 april 2019