Eigenlijk is er weer een droom uitgekomen voor oprichtster van de Bloem Organizer, Chantal van Vorden-van der Peet. In 2011 startte zij al haar eigen Werving & Selectie bureau (Bloem Werving & Selectie) en nu is de Bloem Organizer op de markt.

“Ik ben al op dol op agenda’s, boekjes en dagboeken vanaf de dag dat ik mij kan herinneren. Op de middelbare school had ik agenda’s die ik helemaal volschreef en vol plakte. Dikke bijbels sleepte ik in mijn rugtas mee. Ik heb ruim 20 dagboeken op zolder liggen. De passie voor papier en alles willen noteren en bewaren is altijd gebleven. Natuurlijk is er veel gedigitaliseerd de laatste jaren maar net zoals als ik zijn er nog heel veel mensen die een voorliefde hebben voor papier en het alles praktisch bij elkaar op papier willen hebben.

Al jaren geleden wilde ik mijn eigen agenda ontwerpen, het kwam er niet van. En vorig jaar, nadat ik weer tig verschillende adresboekjes, memo-boekjes en agenda’s bij me droeg heb ik actie ondernomen. Maanden van uitdenken, ontwerpen en de vele gedachten op een rij krijgen heeft geresulteerd in de Bloem Organizer; eindelijk een alles in 1 vulling. Ik ben heel trots op het resultaat. Ik vind haar erg stijlvol geworden. En oh zo handig! Ze past heel erg goed in de mooie omslagmappen van Kalpa. Hier te vinden….

Ik wens je veel plezier met jouw Bloem Organizer.