Leveren

Zodra Bloem Organizer de betaling van de bestelling heeft ontvangen wordt de bestelling verzonden via PostNL naar het bij de bestelling aangegeven leveradres. Bestellingen worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden. Mocht Bloem Organizer om een bepaalde redenen afwijken dan ontvangt de consument en/of het bedrijf hiervan bericht via e-mail. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Bloem Organizer is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Verzendkosten Bloem Organizer

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen NL (€ 75,- voor België & Duitsland).

Brievenbuspost

0 – 100 gram – 3,80 euro

100 – 250 gram – 3,80 euro

250 gram – 2 kilo – 3,80 euro

Pakketpost

Nederland – 5,95 euro

België, Duitsland – 8,95 euro

 Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer wij de producten ontvangen hebben, zullen wij je een nieuw exemplaar nog binnen 48 uur verzenden. De verzendkosten zullen wij  terugstorten op het opgegeven rekeningnummer.

Retouradres
Bloem Werving & Selectie
T.a.v. Bloem Organizer – retour
Tappersweg 12N
2031 ET Haarlem